Bekijk deze locatie
Fijn wonen in een levendige woonomgeving

Welkom bij Zorghuis Hengelo

Korte wachtlijst, neem gerust contact op voor de actuele mogelijkheden
Woonkosten € 1.750 - € 1.900 Bekijk op de kaart

Midden in de karakteristieke woonwijk Hengelose Es, dichtbij het centrum, ligt Zorghuis Hengelo. Een gezellig thuis waar altijd wat te beleven valt voor ouderen met onder andere dementie, Parkinson, of een andere zorgvraag. Er zijn 21 appartementen aanwezig van circa 40 vierkante meter die helemaal naar eigen wens in te richten zijn en er is een binnentuin waar het heerlijk toeven is. Elk appartement bestaat uit een woonkamer met keukenblok, een aparte slaapkamer en een ruime douche. In de gezamenlijke ruimtes eten we samen en ondernemen we activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bloemstukken maken, beweegactiviteiten, spelletjesmiddag en een beautydag. Er wordt vers gekookt en bewoners die dit leuk vinden, helpen bij het doen van inkopen en het bereiden van de maaltijd. Samen trekken we erop uit, bijvoorbeeld naar de markt om een visje te eten.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  8,7

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

Het gebouw is van alle gemakken voorzien. Uw appartement met eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer kunt u naar eigen wens inrichten. Regelmatig organiseren we muzikale, sportieve of creatieve activiteiten voor bewoners. Verder zijn er allerlei voorzieningen voorhanden.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en de gemoedelijke sfeer binnen onze zorghuizen? Bekijk onze Facebook pagina!

Fysiotherapie
Tandarts
Wandelen en bewegen
Ergotherapie
Kapper
Logopedie
Cupcakes bakken
Muzikale activiteiten
Bloemschikken

Ons zorgteam

Wij staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager  Evelien Verboom

Evelien Verboom

Locatiemanager
Verzorgende IG Monique

Monique

Verzorgende IG
Leerling Verzorgende IG Fatima

Fatima

Leerling Verzorgende IG
Helpende plus Patricia

Patricia

Helpende plus

Heeft u vragen? Bel ons klantcontactcentrum via 085 – 808 7040

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom

Praktische zaken

Hoe u ons kunt vinden

Zorghuis Hengelo is goed bereikbaar via de A1. Vlakbij het zorghuis ligt een fijn park dat uitnodigt om van de omgeving te genieten. Voor meer drukte en stadse sferen ligt het centrum van Hengelo vijf minuten verderop, met allerlei voorzieningen binnen handbereik. Dat maakt een uitstapje altijd leuk en interessant. Bij het zorghuis en in de omliggende straten kunt u gratis parkeren.

Zorghuis Hengelo

Dennenbosweg 155 A
7556 CG Hengelo

074 7820 500
info@hestiazorg.nl