Bekijk deze locatie
Fijn wonen in een levendige woonomgeving

Welkom bij Zorghuis Hengelo

Midden in de karakteristieke woonwijk Hengelose Es, dichtbij het centrum, ligt Zorghuis Hengelo. Een gezellig thuis voor ouderen met dementie waar altijd wat te beleven valt. Er zijn 22 ruime studio’s aanwezig van circa 40 vierkante meter die helemaal naar eigen wens in te richten zijn en er is een binnentuin waar het heerlijk toeven is.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  7,2

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

Het gebouw is van alle gemakken voorzien. Elke zorgstudio met eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer kunt u naar eigen wens inrichten. Regelmatig organiseren we muzikale, sportieve of creatieve activiteiten voor bewoners. Verder zijn er allerlei voorzieningen voorhanden.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en de gemoedelijke sfeer binnen onze zorghuizen? Bekijk onze Facebook pagina!

Fysiotherapie
Tandarts
Wandelen en bewegen
Ergotherapie
Kapper
Logopedie
Huisarts
Cupcakes bakken
Muzikale activiteiten
Bloemschikken

Ons zorgteam

Wij staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager  Wilma Assink

Wilma Assink

Locatiemanager

Heeft u vragen? Bel ons via 085 – 808 7040

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom

Praktische zaken

Hoe u ons kunt vinden

Zorghuis Hengelo is goed bereikbaar via de A1. Vlak bij het zorghuis ligt een fijn park dat uitnodigt om even de benen te strekken, op een bankje van de omgeving te genieten of de eendjes te voeren. Voor meer drukte en stadse sferen ligt het centrum van Hengelo vijf minuten verderop, met allerlei voorzieningen binnen handbereik. Dat maakt een uitstapje altijd leuk en interessant.

Zorghuis Hengelo

Dennenbosweg 155 A
7556 CG Hengelo

074 7820 500
info@hestiazorg.nl