Bekijk deze locatie

Persoonlijk, warm en gezellig. Dat is Zorghuis Beek. De rust en charme van het dorp en de voorzieningen van de stad, allemaal op loopafstand van ons zorghuis. Het voormalige klooster heeft 24 studio’s van 20 tot 28 vierkante meter, met veel lichtinval door de hoge ramen. Het heeft een eigen kapel en een ruime binnen- en buitentuin waar bewoners genieten van het buitenleven. In de woon- en eetkamer heerst een gemoedelijke sfeer. We drinken er koffie, eten samen onze maaltijden en doen er activiteiten als koekjes en cake bakken.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  8.0

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

Het gebouw is van alle gemakken voorzien en er is een lift aanwezig. Elke zorgstudio wordt gestoffeerd opgeleverd en kunt u naar eigen wens inrichten. Wij bieden dagelijks activiteiten voor al onze bewoners. Daarnaast kunnen zij, wanneer hier behoefte aan is, één keer per maand de communie ontvangen van de pastoor in onze kapel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en de gemoedelijke sfeer binnen onze zorghuizen? Bekijk onze Facebook pagina!

Fysiotherapie
Ergotherapie
Logopedie
Dieetadvies
Pedicure
Huisarts
Tandarts
Kapper
Creatieve activiteiten
Wandelen en bewegen

Alles over Hestia Zorg en Zorghuis Beek in een overzichtelijke brochure?

Zorghuis Beek zoekt vrijwilligers

In onze zorghuizen worden de zorgprofessionals ondersteund door vrijwilligers. Eén van onze enthousiaste vrijwilligers is Conny Knols, zij doet nu drie jaar vrijwilligerswerk bij Zorghuis Beek. Graag vertelt zij hier meer over én ze zou het leuk vinden als meer mensen zich aanmelden als vrijwilliger. Lees verder >

Ons zorgteam

Wij staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Anita Theunissen

Anita Theunissen

Locatiemanager
Gastvrouw Saskia Ramakers

Saskia Ramakers

Gastvrouw
Verzorgende Marion van Osch

Marion van Osch

Verzorgende

Heeft u vragen? Bel ons via 085 – 808 7040

Kom gerust een keer langs

Wij geven u graag een rondleiding

Praktische zaken

Hoe u ons kunt vinden

Beek is een gezellig dorp met stadse voorzieningen, vlakbij Geleen en Stein. Via de A76 afslag Geleen bent u in 5 minuten bij ons. Met één voet in het groen en de ander in de stad biedt het zowel de rust als de voorzieningen die u graag in de buurt heeft. Het centrum van Beek ligt op zo’n 10 minuten loopafstand. De nabijgelegen Oude Pastorie is de perfecte plek om een hapje te eten met uitzicht over de velden of om een wandeling te maken door de tuinen. Er is voldoende parkeerplek bij ons voor de deur.

Zorghuis Beek

Carmelstraat 23
6191 VR Beek

046 782 0507
info@hestiazorg.nl