Bekijk deze locatie

Persoonlijk, warm en gezellig. Dat is Zorghuis Beek. De rust en charme van het dorp en de voorzieningen van de stad, allemaal op loopafstand van ons zorghuis. Het voormalige klooster heeft 25 studio’s van 20 tot 28 vierkante meter, met veel lichtinval door de hoge ramen. Het heeft een eigen kapel en een ruime binnen- en buitentuin waar bewoners genieten van het buitenleven. In de woon- en eetkamer heerst een gemoedelijke sfeer. We drinken er koffie, eten samen onze maaltijden en doen er activiteiten zoals koekjes en cake bakken.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  7,6

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

Het gebouw is van alle gemakken voorzien en er is een lift aanwezig. Elke zorgstudio wordt gestoffeerd opgeleverd en kunt u naar eigen wens inrichten. Wij bieden dagelijks activiteiten voor al onze bewoners.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en de gemoedelijke sfeer binnen onze zorghuizen? Bekijk onze Facebook pagina!

Fysiotherapie
Ergotherapie
Logopedie
Dieetadvies
Pedicure
Huisarts
Tandarts
Kapper
Creatieve activiteiten
Wandelen en bewegen

Alles over Hestia Zorg en Zorghuis Beek in een overzichtelijke brochure?

Ons zorgteam

Wij staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Melanie Fredriks

Melanie Fredriks

Locatiemanager
Verzorgende IG Marion van Osch

Marion van Osch

Verzorgende IG
Coördinator activiteiten en welzijn  Vivian Heugen

Vivian Heugen

Coördinator activiteiten en welzijn

Heeft u vragen? Bel ons klantcontactcentrum via 085 – 808 7040

Kom gerust een keer langs

Wij geven u graag een rondleiding

Praktische zaken

Hoe u ons kunt vinden

Beek is een gezellig dorp met stadse voorzieningen, vlakbij Geleen en Stein. Via de A76 afslag Geleen bent u in 5 minuten bij ons. Met één voet in het groen en de ander in de stad biedt het zowel de rust als de voorzieningen die u graag in de buurt heeft. Het centrum van Beek ligt op zo’n 10 minuten loopafstand. De nabijgelegen Oude Pastorie is de perfecte plek om een hapje te eten met uitzicht over de velden of om een wandeling te maken door de tuinen. Er is voldoende parkeerplek bij ons voor de deur.

Zorghuis Beek

Carmelstraat 23
6191 VR Beek

046 782 0507
info@hestiazorg.nl